Az élettartam garancia aktiválása


Autóüveg fóliázás árai (anyag+munkadíj egyben):

A megadott árak 2021.04.07-től érvényesek és a 27%-os áfát tartalmazzák.

Tisztelettel kérek mindenkit, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel időben jelentkezzen be.


Kisautók (Swift, Fiesta, Yaris, Corsa, Polo, stb.)


Szabályos, "B" oszlop mögötti fóliázás:
 • NR fóliával: 31.000 Ft
 • HP fóliával: 36.000 Ft
 • Babyguard fóliával: 55.000 FtKözepes autók (Focus, Golf, A3, Astra, Corolla)

Szabályos, "B" oszlop mögötti fóliázás:
 • NR fóliával: 35.000 Ft
 • HP fóliával: 41.000 Ft
 • Babyguard fóliával: 59.000 FtFelső-közép kategória (Mondeo, Passat, Citroen C5, Insignia, Avensis)

Szabályos, "B" oszlop mögötti fóliázás:
 • NR fóliával: 38.000 Ft
 • HP fóliával: 45.000 Ft
 • Babyguard fóliával: 64.000 FtNagyautó, prémium, kis SUV, nagy SUV, egyterűek (Mercedes E, A6, Panemera, Rav4, Vitara, Q7, X5, Alhambra, Sharan, Fiat Doblo)

Szabályos, "B" oszlop mögötti fóliázás:
 • NR fóliával: 43.000 Ft
 • HP fóliával: 48.000 Ft
 • Babyguard fóliával: 71.000 FtA megadott árak 2021.04.07-től érvényesek és a 27%-os áfát tartalmazzák.

Az NR sorozatú fóliacsaládról bővebben:

Szeretnéd értékeidet védeni a kíváncsi tekintetektől és minél olcsóbban? Fontos az UV-védelem, de nem akarsz sokat költeni autód fóliáztatására?

A megoldás a mélyszínezett Shark RS sorozat, mely tartós, mégis egyrétegű szerkezetének köszönhetően gazdaságos. A SkyFol Shark autófóliák között nem találsz silány minőségű ragasztószínezett fóliákat. Az RS üvegfólia sorozat vezető amerikai gyártó terméke, mélyszínezéssel készül és nem lilul ki évek múltával sem. Az összes Shark autófólia dupla karcálló réteggel készül, így biztosítva hosszú távon a karcmentes megjelenést. A Shark RS sorozat csak minimális hővédelemmel rendelkezik, elsődleges célja a belátás meggátolása. Amennyiben utasok kényelme céljából keresel megoldást, úgy javasoljuk a Shark HP, SHP, vagy NT autófólia sorozatok egyikét.

A SkyFol Shark RS autófólia sorozat a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélyével rendelkezik, a munka végeztével szerződött partnereink hologramozott formanyomtatvány műbizonylatot állítanak ki a termékről. A Shark RS autófólia sorozat 5 év leválás, szétválás, buborékosodás és ragasztóhiba elleni garanciával rendelkezik.

A HP sorozatú fóliákról bővebben

Az arany középút, a kimagasló minőségű, mégis mindenki által megengedhető, hővédő üvegfólia megoldás a Shark HP sorozat. Színezett-fémezett szerkezet, széles színválaszték és kimagasló tartósság teszi ezt a sorozatot Magyarország kedvenc SkyFol autóüveg fólia sorozatává. SkyFol Shark autófóliák legnépszerűbb sorozata. A belátásvédelem és hatékony UV szűrés mellett a HP sorozat már az infravörös tartományban is képes jelentős szűrésre, ezzel lényegesen jobb hővédelemmel rendelkezik, mint az RS sorozat. Közkedvelt fólia általános hővédelem, vagy gyermekek nyugalmának biztosítása érdekében. Gyermekek esetében javasolt sötétebb árnyalatot választani, mert a fokozott hővédelem mellett az árnyékban sokkal nyugodtabban alszanak, mint a vakító napsütésben. Az egyre népszerűbb DVD lejátszók is sokkal jobban látszanak, ha megfelelő sötétséget biztosítunk.

Tartós UV védelem

A SkyFol Shark HP autófólia sorozat a poliészterben és a ragasztóanyagban is UV szűrő részecskéket tartalmaz ezzel biztosítva a 99%-os védelmet. Az inorganikus részecskék az idő múlásával sem vesztenek teljesítményükből, szemben sok más gyár organikus részecskéivel.

Biztos minőség

A SkyFol Shark HP autófólia sorozat a világ egyik vezető, amerikai fóliagyártójának egyedileg a SkyFol részére fejlesztett terméke. A Shark HP autófólia sorozat nem fog lilává válni autódon évtizedek múltán sem. Több százezer autós élvezi már a Shark HP sorozat nyújtotta kényelmet és biztonságot. Már elérhető biztonsági verzióban is! (SHP néven)

Az NT sorozatú fóliákról bővebben

A SkyFol Shark NT sorozat a fóliagyártás csúcsa. Az egyik legmodernebb rétegtechnológiás gyártás, az egyik legtartósabb szabadalmaztatott színezés, az innovatív új ragasztó teszik az NT sorozatot napjaink prémium termékévé. Még világosabb árnyalatokban is kimagasló hővédelemre képes. Válassza az elérhető legmagasabb minőséget!

Prémium minőség

Nem szoktál megelégedni, csakis a legjobbal? A SkyFol Shark NT sorozat a fóliagyártás csúcsa. Az egyik legmodernebb rétegtechnológiás gyártás, az egyik legtartósabb szabadalmaztatott színezés, az innovatív új ragasztó teszik az NT sorozatot napjaink prémium termékévé. Válaszd az elérhető legmagasabb minőséget!

A SkyFol Shark NT autófólia sorozat az egyik vezető amerikai fóliagyártójának legújabb terméke. A Shark NT sorozat technológiailag az egyik legfejlettebb üvegfólia, mivel nem tartalmaz semmilyen fémszármazékot és elegáns megjelenését kizárólag a forradalmi új színezés tartósan biztosítja.