Épületüveg fóliák

Napjainkban egyre több olyan lakóház, irodaház, üzlet stb. épül, amelyben igen nagy az üvegfelület. Ez kedvező, hiszen ezáltal sok fény jut be, amely kellemesebbé varázsolja az ott tartózkodást. Sajnos a Nap nem csupán fényt bocsát be, hanem - különösen nyáron - forróságot, valamint az igen káros UV-sugárzást is. Ezenkívül a nagy üvegfelület önmagában nem nyújt megfelelő vagyon- és balesetvédelmet.

Bizonyára már ön is találkozott ilyen problémákkal, és keresett is rá megoldást. A redőnyök, függönyök, rácsok és más árnyékoló vagy védelmi eszközök nem képesek komplexen védeni az üveg hiányosságaival szemben. Ezeket a problémákat a SkyFol és a GLASS-GARD fóliák képesek megoldani. Csak a fóliákra jellemző, hogy rendkívül összetett védelmet biztosítanak (belátás, UV-, hő- és törésvédelem), ezért költséghatékony megoldásnak számítanak. A SkyFol és GLASS-GARD fóliát, mely az amerikai csúcstechnológia terméke, arra tervezték, hogy a védelem, a megjelenés és a biztonság területén hosszú távon a legmagasabb igényeknek feleljen meg.


AKCIÓK JOGSZABÁLYOK

ÉPÜLET FILMEK - HŐVÉDŐ FÓLIÁK

Egy közönséges üvegtábla a Nap teljes energiájának 82%-át engedi át, ezzel szemben a leghatékonyabb fényvédő fóliával bevont üveg csak 20%-ot, ezzel radikálisan csökkenti az épületen belüli energia- és légkondicionálási költségeket. Az izolációs fólia 20-40%-ban is képes az üvegen át belülről kiáramló energia visszatükrözésére. Nyáron kizárja a hőséget, télen benntartja a meleget.

Egész évben kellemes belső hőmérsékletet biztosít energiamegtakarítás mellett. Tudjuk, hogy az ultraibolya sugarak károsak a textíliákra, bútorokra, a kirakatban lévő tárgyakra, műtárgyakra, sőt az egészségre is. Magasfokú UV-védelem 96-99%-ig.

Erős mechanikai védelem + extrém UV szűrés. Kültérre telepíthető fóliáink a mai modern thermoüveg-szerkezetek esetén nyújtanak magasfokú hővédelmet. Egy másik biztonsági szempont az elektronikai világban a mágneses- és rádióinterferencia elleni védelem. Ezek az anyagok katonailag is teszteltek és bevizsgáltak.

A SUN-GARD, GLASS-GARD filmek fejlett karcálló bevonata évekkel hosszabbítja meg a film szépségét és tartósságát. Az SR bevonat egy megkeményedett folyadék, amit a gyártási folyamat során visznek fel a filmre. Az SR bevonat védi és őrzi a filmek kristálytiszta felületét a kasírozó, a kefe, a dörzsiszivacs és szappan okozta dörzsöléstől, bemetszésektől és karcolásoktól. Az SR bevonat mindegyik szolárfóliára felkerül.

Az általunk forgalmazott Sputtered filmek a napvédő filmek legkorszerűbb technológiáját kínálják. Ez a forradalmian új katódporlasztásos bevonó eljárás olyan kristálytiszta filmet hoz létre, amely gyakorlatilag torzulásmentes és természetesebb látványt nyújt. Az eljárás során használt minőségi fémek és ötvözetek a filmeket tartósabbá, hosszabb élettartamúvá teszik, és elejét veszik a hagyományos filmek esetében tapasztalt esetleges demetallizációnak.

A katódporlasztás (angolul "sputtering") tudományos műszaki kifejezés, egy anyag bontásának folyamatát jelenti "atombombázás" hatására. Az atomról atomra kiszakadt anyag a közeli felületen vékony filmbevonatot képezve újra összeáll. Ezzel a technikával rengeteg egyedülálló filmalkalmazás valósítható meg. Az előtte ismeretlen atomkeverékek egyidejűleg több anyagforrásból állíthatók elő, azaz hordhatók fel rétegként.

A SkyFol ablakfóliának 17 legnagyobb előnye:
 1. A naphő visszatükrözése és elnyelése
 2. Fényáteresztés szabályozása
 3. Az ablakon keresztüli hőátvitel késleltetése
 4. Hőnyereség szabályozása/csökkentése
 5. Télen a hőveszteség csökkentése
 6. Az ultraibolya sugárzás 99%-nak visszaverése
 7. Szilánkmentesség
 8. Több színben kapható
 9. Belátásvédelem biztosítása
 10. Ragyogóan egységes megjelenés
 11. Az épületen belüli meleg és hideg pontok kiegyensúlyozása
 12. Ragyogáscsökkentés
 13. Esztétikus küllem
 14. Fakulás csökkentése
 15. Az épületben tartózkodók kényelemérzete
 16. Biztonság
 17. Légkondicionálás és futés alacsonyabb költségei

Raktáron levő termékek:
 • Klasszikus tükrös filmek
 • Tükröző fóliáink kimagasló választékban állnak rendelkezésre. Megtalálható köztük az ezüst, szürke, kék, bronz, arany és zöld árnyalatai. A tükrözőfóliák kiválóan alkalmazhatók ipari felhasználás, extrém belátásvédelem, tükrös design és nagyarányú ragyogáscsökkentés igénye esetén.
 • Fémezett - sputter filmek
 • Kizárólag nem reflektiv kék és zöld fóliákat tartunk ebben a kategóriában a különleges megjelenés miatt.
 • Sputter filmek
 • A legkorszerűbb gyártástechnológiával készült anyagok, melyekből széles választékot prezentálunk.


A "Tanúsítvány" nyomtatványunkat az épület- és biztonsági filmek telepítése során használjuk. Az okmányon feltüntetjük a megrendelő, a kivitelező cég és személy adatait, megadjuk a gyártó cég nevét, a film rendeltetését, a típusát, a tekercsek gyári számát, utalunk a fóliázott felület nagyságára és a kivitelezési árra. A biztonsági filmek esetén a MABISZ minősítés számát is közöljük. Részletezzük a garancia feltételeit és informáljuk Ügyfeleinket a fóliák szükséges tisztításáról, kezeléséről. SkyFol filmek applikálása esetén feltétlenül ragaszkodjon ezen Tanúsítvány kitöltéséhez.

certificate.of.installation.preview.300

A "Tanúsítvány" igazolja, hogy a SkyFol film telepítője alapos elméleti és gyakorlati oktatásban részesült és szerzett tudásáról vizsgabizottság előtt sikeresen beszámolt. Az Oklevél minden esetben névre szól, tartalmazza a telepítő regisztrációs számát és érvényességi idejét. Káresemény kivizsgálása során biztonsági filmeknél a biztosító társaság kérheti az Oklevél másolatát. Ennek hiányában előfordulhat, hogy a kártérítési igényt elutasítják. Fontos okmány, ezért kérje a film telepítőjétől a nevére kiállított másolat bemutatását!

certificate.preview.300

Kapcsolódó elemek

Tovább a kategóriában: Betörésvédelmi fóliák »