Betörésvédelmi fóliák

betor1Az általunk telepített biztonsági fólia típusok MABISZ tanúsítvánnyal rendelkeznek. Alkalmazható épület- és autóüvegeken üvegtörés késleltető vagyonvédelmi eszközként. Az általunk forgalmazott fóliákat a biztosítók a biztonsági rács helyettesítéseként elfogadják.Az ultraerős biztonsági ablakfóliák az alábbi funkciókat látják el:
  • impulzusszerű támadások elleni védelem, (nagymértékben megnövelik a behatolás időtartamát)
  • garázdaságból eredő károk csökkentése
  • szilánkvédelem - baleset esetén a fólia az üveget egyben tartva megakadályozza, hogy az apró üvegszilánkok szétrepülve komoly személyi sérüléseket okozzanak
  • utcai robbantások esetén szilánkvédelmi szerepe szintén jelentős
  • kint tartja az UV sugárzást, ezért védi a beltéri tárgyakat a kifakulástól

Biztonság
A SkyFol biztonsági fóliák megakadályozzák az üveg szilánkokra hullását. A szilánkokra tört üveg természeti katasztrófa bekövetkeztekor, vandalizmus vagy bármilyen erőszakos tett elkövetésekor súlyos károkat okozhat. A veszélyeztetett helyeken, mint pl. iskolákban, közterületeken és gyárakban a SkyFol biztonsági fóliák alkalmazása fontos és a törvény által előírt.

Betörésvédelem
A SkyFol betörésvédelmi fóliák hasonlítanak a biztonsági fóliákhoz, de ezek alapjában véve erősebbek és vastagabbak. A betörésvédelmi fólia alkalmazása általános az igen nagy biztonsági kockázat vagy betörés elleni védelem esetén. A 175 vagy 300 mikron vastag betörésvédelmi fólia szinte lehetetlenné teszi az üvegen keresztüli behatolást.

Belátásvédelem és egyedi megjelenés
A SkyFol Decour és homokfúvott hatást elérő fóliák védenek a kíváncsi tekintetektől. Legyen szó fürdőszobájáról, raktáráról, vagy térelválasztókról a SkyFol Decour fóliacsalád stílusosan gátolja az átláthatóságot.

UV-védelem
A SkyFol biztonsági és betörésvédelmi fóliáknak védelmet nyújtanak a veszélyes UV-sugárzástól, biztosítják a személyi egészséget, és óvják a belteret a fakulástól.

Kombinált hő- és mechanikai védelem
Különleges fémezett rétegeiknek köszönhetően a kombinált SSI, SNEU és SNSN biztonsági fóliák egyszerre nyújtanak erős szilánkvédelmet és kimagasló hővédelmet.

Graffiti védelem
A SkyFol Anti-Graffiti fóliái kimagasló védelmet nyújtanak az üveget ért festékes vagy savas támadások ellen. Az Anti-Graffiti fólia egyszerűen cserélhető, így nem kell az üveget cserélni, ezzel jelentős költségeket és kellemetlenségeket megtakarítva.

MABISZ és nemzetközi minősítések
A SkyFol biztonsági és betörésvédelmi fóliák gyártói valamennyi nemzetközi minősítéssel rendelkeznek. A SkyFol valamennyi biztonságvédelmi terméke MABISZ minősített.

Vezető amerikai gyártók
100 mikron vagy feletti vastagságú biztonsági fóliák esetén kiemelten fontos, hogy a gyártó amerikai legyen. Általánosságban elmondható, hogy a távol-keleti gyártók vékonyabb ragasztóréteget használnak, mely nem nyújt megfelelő tapadást az üveghez, ezzel jelentősen csökkentve a biztonsági fóliák hatékonyságát. A SkyFol biztonságvédelmi termékei vezető amerikai gyártók termékei, melyek vastag ragasztóréteggel rendelkeznek.

Biztos garancia
A munka végeztével ön formanyomtatvány tanúsítványt kap, amely a garanciális vállalásokat tartalmazza. Valamennyi garanciavállalás gyártói háttérrel rendelkezik, amely más termékek esetében általában nem mondható el.
Tovább a kategóriában: « Épületüveg fóliák