Legális fólia a két első ablakra, műbizonylattal

Az első ablakokra is szeretne hővédő autóüveg-fóliát, anélkül, hogy a rendőr megbüntetné, vagy a műszaki vizsgán megbukna az autó, ha éppen nincs kit megkenni?

Vagy csak egyszerűen nem akar fizetni, hogy a vizsgán átmenjen? 
Technikai adatlap
www.autofolia.eu/upload/files/skyfol-ntpro.pdf


Legálisan, az első üvegfelületekre is

A SkyFol NT PRO 90 autófólia alkalmazható az első oldalsó üvegeken, engedélyszámmal és bizonylattal. Miközben eleget tesz a 70%-os üvegre telepítetten mért előírásnak, az infravörös sugárzás 53%-át kint tartja.
Extrém hővédelem

Egy fémezett hővédő autófólia sorozatnál is közel kétszer jobban teljesít. Világos és sötét árnyalatban is egyértelműen a legerősebb hővédelemre képes.

Az NT PRO sorozat szabadalmaztatott színezési gyártástechnológiájának és szén alapú pigmentjeinek köszönhetően a mai ipari technológia csúcsán helyezkedik el


Akár 90%-os belátásvédelem

A SkyFol NT PRO autófólia sorozat sötétebb változatokban is elérhető, így az autóban nyugodt gyermeket eredményez. Kellemes árnyékban pihenhetnek, vagy játszhatnak, anélkül, hogy erőltetniük kellene a szemüket, miközben a vezető tökéletesen kilát az üvegfelületen a kristálytiszta szerkezetnek köszönhetően.


Minőség egy életre, Japánból

A SkyFol NT PRO autófóliában alkalmazott technológiát ennek a sorozatnak a gyártója a japán Lintec dolgozta ki. Bár sok gyártó alkalmazza ezt a megoldást az eredetit mégsem sikerült felülmúlni, így a SkyFol továbbra is az eredeti megoldást szállítja. Az NT PRO autófólia sorozat is tagja a SkyFol Élettartam Garancia programnak.

Annak érdekében,hogy biztos legyen abban,hogy a telepített fólia megfelel a közúti előírásoknak,elvégzünk egy mérést.

A mérés ugyanolyan műszerrel történik ,mint amilyet a rendőrök is használnak a közúti ellenőrzések során

 


Kapcsolódó elemek

Tovább a kategóriában: « Autóüveg fóliák